Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
103 files van totaal 400 km

Tien illegale kampeerders betrapt in Domburg

Toegevoegd: 25-07-2015, 14.10 uur
Door: Rolf de Feijter

DOMBURG - Afgelopen nacht zijn in Domburg tien bekeuringen uitgedeeld aan toeristen vanwege illegaal kamperen. Zij kregen ieder een boete van 140 euro.

Tijdens een controle tussen 04.00 en 05.00 uur zijn vijf illegale kampeerders betrapt op de Schelpweg. Ook op de Mezgerweg was het één maal raak. Op de Singel zijn nog eens 4 verbalen uitgeschreven.

 
  •  

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
erik (27-7-2015 om 13:24)
Eerst alle auto's met buitenlands kenteken vertrekken vanuit Goes richting snelweg maar eens aanhouden. Standaardprocedure van maken. Zou een hoop wiet toeristen schelen.Pakkans 100 %. Genoeg agenten in opleiding die dat zouden kunnen doen.
Tim (26-7-2015 om 12:12)
Die, vooral Oost-Europese vachtauto chauffeurs, staan het hele week-end op parkeerplaatsen. Dit heeft helemaal niets te maken met rij- rust tijden, maar ( vooral ) de weigering van werkgevers om deze mensen een behoorlijke onkosten vergoeding te geven. Plus dat de chauffeurs ook geen cent uit en/of kunnen geven. € 0,50 voor een WC bezoek is teveel dus gaan ze tussen de bosjes zitten. Maar in wezen staan ze daar illegaal! Maar als de overheid en/of wekgevers geen maatregelen treffen dan wordt dit probleem alleen maar groter. Er zijn nu al P-plaatsen waar je als chauffeur van een personen auto vrijwel niet meer terecht kan.
erik (26-7-2015 om 10:03)
Geweldige inzet van de politie, met gevaar voor eigen leven een wildcampeerder bekeuren. Erg dapper
kees (25-7-2015 om 22:28)
Dat kan niet wolfje omdat het in de wet is vastgelegd dat een chauffeur maar een bepaalde tijd mag rijden. Zit die tijd er op dan mogen ze geen meter meer rijden, en daardoor halen de eeste niet een veilige parkeerplaats. Dus moeten ze in b.v. een pech vak voor auto s slapen
woefje (25-7-2015 om 17:26)
beter al die elk weekeind illegaal kamperende oostduitse chauffeurs op parkeerplekken elke week op de bon slingeren die brengen geen cent op en laten tonnen afval achter. de helft komt met de truck voor het weekeind naar zeeland uit belgie want daar gaan ze wel op de bon
Bertju (25-7-2015 om 16:54)
Zijn er toevallig over gevallen of zo, schouwen-duiveland is er vergeven van.
Cookie-instellingen beheren