Weerbericht:
Overwegend bewolkt en vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie zoekt getuigen inbraak Vlissingen

Toegevoegd: 26-07-2015, 11.36 uur
Door: Rolf de Feijter

VLISSINGEN - Vrijdagavond tussen 19.15 en 21.30 uur hebben dieven hun slag geslagen in een woning aan de Hendrikstraat in Vlissingen. De politie zoekt getuigen.

De dieven zijn via de achterkant de woning binnengedrongen en hebben diverse elektronische spullen meegenomen. In de buurt zijn twee jongens van ongeveer 13 jaar op de fiets gezien die belangstellend bij woningen naar binnen keken. Omdat de achterkant van de woning goed te zien is vanaf de hoogbouwwoningen aan de Zeilmarkt en de Gravestraat, kan het zijn dat iemand vandaar uit iets verdachts heeft gezien.

De politie verzoekt mensen die iets hebben gezien of meer informatie hebben, contact op te nemen via 0900-8844 of langs te komen op het politiebureau aan de Breestraat in Vlissingen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren