Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 12 km

Dodelijk ongeluk Molendijk Oud-Vossemeer

Toegevoegd: 26-07-2015, 19.48 uur - Update: 26-07-2015, 22.56 uur
Foto 1 van 12

Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zijn Zusje! (30-7-2015 om 14:42)
Wat erg al die negatieve reacties mensen,het doet ons zoveel verdriet om dit te lezen,Het was mijn lieve kleine broertje,een jongen,die klaar stond voor anderen,met een hart van goud..nooit en nooit dronk met een druppel alcohol,nooit roekeloos reed!,en dan deze reacties!!mensen oordeelt niet zo snel,en denk ook eens,misschien heeft hij onderweg wat gekregen,en zo dat ongeluk kreeg..bij ons veel vragen,maar we zullen er nooit en nooit antwoordt op krijgen! we hebben zo verdriet,zo plots dat onze lieve broer zoon zwager oom vriend er niet meer is!mensen denk na voordat jullie hier iets opschrijven! Niet te vergeten bedankt ook voor de mensen die met ons meeleven,dankjewel!!
Denker (30-7-2015 om 12:35)
Heel erg wat er gebeurd is. En er kan over gefilosofeerd worden over de oorzaken. Dat is riskant. Feit is wél dat het ontbreken van het stuk fietspad, (én ook een voetpad)een extra onveilige factor is. Stel dat u/ik daar met de auto rijden, en er naast ons een fietser rijdt. En dat juist een vrachtauto daar ook passeert als tegenligger..... Het is dan wel érg krap nietwaar?
eenvriendin (30-7-2015 om 10:08)
Echt heel jammer dat er mensen zijn die zo snel oordelen....hij had volgens de getuige niet eens te hard gereden....maar wat doet dat er toe vraag ik me dan af? Wij zijn onze lieve vriend kwijt, ouders hun lieve zoon, broers en zus hun broer en broertje!! Zou het minder erg zijn allemaal als hij wel te hard zou hebben gereden?? Als u een beetje gevoel heeft reageert u helemaal niet zo....het is namelijk heel pijnlijk om zoiets te lezen...denk u eens in als dat lukt....wat als het mijn zoon dochter broer/zus zou zijn??? Bedankt voor de fijne reacties!
Simon (29-7-2015 om 15:14)
Een week eerder was hier ook een heftig ongeval. Daarop reageerde ene Joris behoorlijk bijdehand, net zoals hij in dit verslag opnieuw doet. Daarom opnieuw de reactie op Joris: @Joris: Doe even normaal. Je weet helemaal niet hoe dit is veroorzaakt en zit nu maar te gissen. Daarna is het duidelijk tijd voor de opticien want er zit wel degelijk een flinke bocht in de weg, net voor het ongeval. (29-07:Of heb je deze inmiddels nu ook gezien?) Gezien de regen gisteren op het moment van het ongeval en de fantastische bermen op deze weg, kan de auto makkelijk in de slip zijn geraakt na deze bocht. (27-07:Opnieuw had het behoorlijk geregend!) Oordeel toch niet zo snel en onbedacht! Vandaag is het deze automobilist, morgen kan JIJ of ik het zijn!
Stella (28-7-2015 om 21:47)
Gecondoleerd aan de familie met dit grote verlies. En eens met reageerders die zeggen dat de weg bekeken moet worden op gevaar. Voor de mensen die alleen kunnen zeggen dat er te hard gereden is: lees de reactie van het familielid goed en stel je vooroordelen bij. Denk ook eens na over de pijn die het verlies van deze jonge man brengt, pijn die nog vergroot wordt door nare reacties.
Vosmeerder (28-7-2015 om 08:13)
Ten eerste heel veel sterkte aan de familie. Het hoeft dus niet altijd de snelheid te zijn die een ongeluk veroorzaakt. Misschien eens een idee voor de wegbeheerder om wat testen uit te voeren op deze weg?? Als het maar even heeft geregend lijkt het wel een glijbaan daar. Kan het zijn dat het asfalt niet meer stroef genoeg is bij regen? Trouwens ook bij droog weer kan het er glad zijn. Nu maar snel borden plaatsen, net als op de dijk richting Tholen, dan is men in ieder geval gewaarschuwd, niet wachten tot september!
Cookie-instellingen beheren