Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Dodelijk ongeluk Molendijk Oud-Vossemeer

Toegevoegd: 26-07-2015, 19.48 uur - Update: 26-07-2015, 22.56 uur
Door: Roland de Jong

OUD-VOSSEMEER - Bij een eenzijdig verkeersongeval is zondagavond op de Molendijk in Oud-Vossemeer iemand om het leven gekomen.

Het ongeluk gebeurde rond 18.00 uur. Een personenauto reed ter plekke tegen een boom. De brandweer, ambulanceteams en een traumahelikopter werden opgeroepen maar konden niets meer voor de automobilist(e) doen.

De identiteit van het slachtoffer is nog niet bekend gemaakt. De weg is ter plekke lange tijd afgesloten geweest vanwege politie-onderzoek en bergingswerkzaamheden. Rond 22.00 uur werd de weg weer vrijgegeven voor het verkeer.

Op de Molendijk reed op 14 juli ook al een auto tegen een boom. De inzittende daarvan zat bekneld en liep ernstige verwondingen op.


Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
JJ (27-7-2015 om 10:55)
Heel veel sterkte voor de familie en nabestaanden . Misschien kunnen ze de weg verbeteren ,maar rijden doe jezelf nietwaar !
een gast (27-7-2015 om 10:53)
Zeker veel sterkte voor de familie. Maar als ik de foto's zo zie dan krijg ik het gevoel dat deze persoon toch wel erg hard heeft gereden, ik ken deze weg niet maar het is een 80 kilometer weg zo te zien ,als je auto dan zo zwaar beschadigt is dan moet daar wel veel zijn gereden.
Huib (27-7-2015 om 09:47)
Cindy het enigste wat je daar aan kunt doen is je snelheid aanpassen of zijn de bomen schuldig?
Nella (27-7-2015 om 09:47)
Cindy, als het zo'n gevaarlijke weg is, moet je je snelheid eenvoudigweg aanpassen. Het is zwak om de weg de schuld te geven. Natuurlijk is het vreselijk wat er is gebeurd. Maar is zie daar mensen niet autorijden maar scheuren over die weg en dat kan nou eenmaal niet. Pas je aan aan de omstandigheden en neem je verantwoordelijkheid.
Dick (27-7-2015 om 09:42)
De snelheid die er is toegestaan is bij slecht weer te veel van het goede. Dat er weinig zich aan houden mag duidelijk zijn. Pas de snelheid naar de omstandigheden aan, en niet naar de haast die de meeste hebben. Tevens rijd daar regelmatig landbouw verkeer. Dit laat ook nog wel eens wat op de weg achter. En de rommel die er van andere bermrijders op de weg komt helpt daar ook niet aan mee.
kees (27-7-2015 om 09:00)
Het enige wat daar gaat helpen is afsluiten. Zonder bomen slaat men een keer of drie over de kop, alvorens beneden aan de dijk in een sloot te belanden. Uitgezonderd een zeldzaam technisch defect is het bij eenzijdige ongelukken altijd de bestuurder die er zelf de aanleiding toe is geweest.
Cookie-instellingen beheren