Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 29 km

Dodelijk ongeluk Molendijk Oud-Vossemeer

Toegevoegd: 26-07-2015, 19.48 uur - Update: 26-07-2015, 22.56 uur
Door: Roland de Jong

OUD-VOSSEMEER - Bij een eenzijdig verkeersongeval is zondagavond op de Molendijk in Oud-Vossemeer iemand om het leven gekomen.

Het ongeluk gebeurde rond 18.00 uur. Een personenauto reed ter plekke tegen een boom. De brandweer, ambulanceteams en een traumahelikopter werden opgeroepen maar konden niets meer voor de automobilist(e) doen.

De identiteit van het slachtoffer is nog niet bekend gemaakt. De weg is ter plekke lange tijd afgesloten geweest vanwege politie-onderzoek en bergingswerkzaamheden. Rond 22.00 uur werd de weg weer vrijgegeven voor het verkeer.

Op de Molendijk reed op 14 juli ook al een auto tegen een boom. De inzittende daarvan zat bekneld en liep ernstige verwondingen op.


Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joris (27-7-2015 om 07:35)
Lieve Cindy, het ligt echt niet aan de weg dat er daar zware ongelukken gebeuren. Gewoon tussen de lijntjes blijven en er is niets aan de hand. En als je de situatie gevaarlijk vindt pas je je snelheid aan.
Tholenaar (27-7-2015 om 06:37)
Ja Cindy. Ze zouden er vangrails kunnen plaatsen maar als bestuurder van een voertuig kun je ook je snelheid verkeerd inschatten daar op dat stuk weg. Ik denk de snelheid daar terug brengen naar 60 km en een flitspaal weg zetten. Het is triest voor de nabestaanden om zulke berichten thuis te krijgen.
Keet (27-7-2015 om 01:54)
Het is een weg waar 80 km per uur gereden mag worden. En dan ook nog de kans dat er fietsers rijden op die weg. Erg gevaarlijke weg. Ik kan me nog herinneren dat járen geleden de snelheid daar op 60 km per uur lag. Was veel beter.
jaapverkeer (27-7-2015 om 01:35)
Alleen vangrail al, zou veel helpen. Wat een ellende weer.
Cindy (26-7-2015 om 20:51)
Wanneer word er wat aan gedaan aan heel dat stuk. Zoveel ongelukken die daar gebeuren. Hoeveel mensen moeten nog overlijden voor dat daar wat aan gedaan word. Heel triest. En heel veel sterkte voor de familie.
Cookie-instellingen beheren