Weerbericht:
Vandaag vooral in het westen af en toe zon.
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Onderzoek om uit de hand gelopen ruzie

Toegevoegd: 26-07-2015, 23.17 uur
Door: Rolf de Feijter

VLISSINGEN - Afgelopen nacht zijn drie mannen aangehouden na een uit de hand gelopen ruzie tijdens een verjaardagsfeest in een woning aan de Jacob van Ruysdaellaan. Twee verdachten zijn hierbij licht gewond geraakt; een derde persoon is ernstig gewond opgenomen in het ziekenhuis. De politie verrichte zondag overdag een sporenonderzoek.

Toen opgeroepen agenten omstreeks 03.30 uur ter plaatse kwamen, troffen zij een gewonde 28-jarige bewoner aan. Terwijl de agenten bezig waren om te achterhalen wat er nu precies gebeurd was, werd de gewonde man intussen onder begeleiding voor behandeling naar de huisartsenpost in Vlissingen gebracht. Daar bleek ook zijn 24-jarige broer te zijn omdat deze tijdens de ruzie eveneens lichte verwondingen had opgelopen.

Beide mannen gedroegen zich agressief en intimiderend tegenover de medewerkers van de huisartsenpost. Onder toezicht van de aanwezige agenten zijn beiden behandeld en vervolgens aangehouden. Zij worden ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij de ruzie in de woning. Lopende het onderzoek bleek er nog een 30-jarige Goesenaar bij het incident betrokken te zijn geweest. Deze ligt inmiddels ernstig gewond in het ziekenhuis in Goes. Ook hij is verdachte in deze zaak.

Vandaag hebben rechercheurs technisch sporenonderzoek gedaan in de woning. De toedracht van de ruzie is nog onbekend. Van de visite van het verjaardagsfeest zal komende dagen getuigenverklaringen worden opgenomen.

Zie ook:
Politieonderzoek in woning Vlissingen   (26-07-2015)


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
it'sme (27-7-2015 om 12:00)
Dan heb je in ieder geval een onvergetelijk verjaardagsfeest. Niet te geloven dit.
Cookie-instellingen beheren