Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 34 km

Busje in sloot bocht N57 Middelburg

Toegevoegd: 27-07-2015, 11.04 uur - Update: 27-07-2015, 15.18 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij een eenzijdig verkeersongeval bij de op-/afrit van de N57 bij Middelburg is maandagmorgen een auto in een sloot terecht gekomen.

Het ongeluk gebeurde rond 10.35 uur toen de bestuurder van een taxibusje vanaf de A58 de N57 op wilde rijden. In de bocht ter hoogte van de Weizichtweg bij Nieuw- en Sint Joosland ging het mis. De auto raakte van de weg en belandde tussen het riet in een sloot. Een bergingsbedrijf is ter plekke om de auto uit de sloot te takelen.

De brandweer werd opgeroepen om assistentie te verlenen. De bestuurder is door de ambulancedienst behandeld. Over de aard en de ernst van het letsel van de betrokkene is nog niets bekend. Het slachtoffer is rond 11.10 uur met spoed per ambulance afgevoerd naar een ziekenhuis.

De afgelopen tijd gebeurden ter plekke meerdere ongelukken. Twee weken geleden reden zelfs kort na elkaar twee auto's in de sloot.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
willem77 (27-7-2015 om 12:26)
hou je aan de snelheid --liever minder als het regent--en je komt er veilig doorheen. het is waar dat die bocht gevaarlijk is als je te hard gaat. maar dat geld voor elke bocht. neen de afslag vanuit de tunnel naar kapelle: die is ook gevaarlijk als je iets te hard gaat. aanpassen en je hebt geen probleem.
Gitta (27-7-2015 om 12:25)
Inderdaad als je je aan de snelheid houd in die bocht dan heb je binnen korte tijd een bumperklever achter je. Laatst iemand die zelfs rechts over de vluchtstrook in wou halen. Compleet gestoord. Het is een bocht die je niet snel moet nemen punt uit!!
Juriste (27-7-2015 om 12:19)
Wegbeheerder heeft dit al in de peiling echter is het zoals het er nu uitziet toch een combinatie van te hard rijden door een bocht en nu ook weer regen in het spel.
Gast (27-7-2015 om 12:15)
Zaterdagmiddag ook nog 3 achter elkaar.
motormuis (27-7-2015 om 12:05)
Ik ga daar nooit meer door, ik rij via de binnenstad, duurt wel wat langer maar ik kom tenminste heel aan! Ik durf niet meer.
a.g.vluggen (27-7-2015 om 11:41)
Het is daar blijkbaar een buitengewoon gevaarlijke bocht. Zeer regelmatig vliegen daar auto's de sloot in. Lang niet allemaal komen zij in het nieuws terecht. Kuzee heeft het daar maar druk mee. Zou de wegbeheerder daar geen maatregelen moeten nemen? Wanneer zelfs ervaren chauffeurs uit de bocht zwiepen , kan de wegbeheerder misschien wel getrakteerd worden op wat schade claims!
Cookie-instellingen beheren