Weerbericht:
Overwegend bewolkt, meest droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
Geen files

Busje in sloot bocht N57 Middelburg

Toegevoegd: 27-07-2015, 11.04 uur - Update: 27-07-2015, 15.18 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij een eenzijdig verkeersongeval bij de op-/afrit van de N57 bij Middelburg is maandagmorgen een auto in een sloot terecht gekomen.

Het ongeluk gebeurde rond 10.35 uur toen de bestuurder van een taxibusje vanaf de A58 de N57 op wilde rijden. In de bocht ter hoogte van de Weizichtweg bij Nieuw- en Sint Joosland ging het mis. De auto raakte van de weg en belandde tussen het riet in een sloot. Een bergingsbedrijf is ter plekke om de auto uit de sloot te takelen.

De brandweer werd opgeroepen om assistentie te verlenen. De bestuurder is door de ambulancedienst behandeld. Over de aard en de ernst van het letsel van de betrokkene is nog niets bekend. Het slachtoffer is rond 11.10 uur met spoed per ambulance afgevoerd naar een ziekenhuis.

De afgelopen tijd gebeurden ter plekke meerdere ongelukken. Twee weken geleden reden zelfs kort na elkaar twee auto's in de sloot.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
w (30-7-2015 om 17:00)
genoeg oplossingen hier voorgesteld......wie gaat dat betalen????
pam (30-7-2015 om 16:07)
De afgelopen 3 maanden al heel wat auto's uit die bocht zien vliegen!
marc (29-7-2015 om 10:08)
Veel mensen rijden veel te hard die bocht in, en dan liefst nog met een telefoon in de hand. (zelfs vrachtverkeer zo zien rijden daar) Je zal bij dat soort mensen in het busje zitten. heb die bocht al duizenden keren genomen zomer en winter en nooit problemen zo tussen de 60 en 70 km/h.
Herrie (28-7-2015 om 19:40)
Die bocht loopt af, je gaat naar lager dus. Men verkijkt zich hierop als je toch al wat te hard (!!) rijdt. Als je dan schrikt en gaat remmen en/of tegensturen dan is de kans groot dat je eruit gaat. Niet te hard rijden dus ok. Maar aan de waarschuwingen hiervoor kan m.i. wel wat beter gedaan worden. En ja vangrail, want dit gaat veel letsel betekenen; gebroken armen of benen is niet zo'n probleem. Maar rug, nek enz. gaat (ons, indirect) erg veel geld kosten. En veel leed natuurlijk voor de "slachtoffers".
John (28-7-2015 om 19:17)
Zet net voor de bocht een flitspaal (instellen op 50 of 60) en probleem is opgelost.
beertje (28-7-2015 om 13:53)
beste motormuis, a g vlugge en reuling indien ieder wat minder gehaast is of vroeger weg rijd zullen dit soort ongevallen niet gebeuren. ik ga 4x per dag hier langs en heb nog nooit problemen gehad ook niet met regen of sneeuw. kwestie van snelheid aanpassen ondanks de bumper klevers die graag dood willen.
Cookie-instellingen beheren