Weerbericht:
Overwegend bewolkt en vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Auto's botsen op Zeldenrustlaan Terneuzen

Toegevoegd: 27-07-2015, 14.03 uur
Door: Rolf de Feijter

TERNEUZEN - Bij een ongeluk in Terneuzen zijn aan het begin van de middag twee personenauto's beschadigd.

Het ongeluk gebeurde omstreeks 12.35 uur op de Zeldenrustlaan. Door nog onbekende oorzaak reed de bestuurder van de zwarte Audi tegen een geparkeerde auto die vervolgens door de klap midden op de weg kwam te staan.

Beide auto's zijn door een bergingsbedrijf getakeld. Onduidelijk is nog of er iemand gewond raakte.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jen (28-7-2015 om 20:30)
Kantelle dan heb niets gezegt, maar er staan wel vaak auto's geparkeerd aan de huizenzijde op de weg. En die staan behoorlijk in de weg ( met de bocht richting de bakker zeg maar). Daar ergeren meer mensen zich aan.
Randy (28-7-2015 om 11:06)
Verderop in de straat staat er ook vaak een auto net voor de bocht geparkeerd, deze is binnenkort ook een keer aan de beurt.
kantelle (28-7-2015 om 10:31)
Jen, de auto stond gewoon in een parkeervak. Deze is vanachter aangereden door de mevrouw in de audi die ? Onwel? Werd. Stond helemaal niks in een bocht of op straat
ad (27-7-2015 om 19:40)
Wat een klap is dat geweest... Sterkte aan alle betrokkenen!!!
Edwin (27-7-2015 om 15:28)
Mevrouw van de Audi is met onbekende verwondingen afgevoerd naar het ziekenhuis.
Jen (27-7-2015 om 14:31)
Het is ook geen plek om je auto daar te parkeren, net na de versmalling en de bocht naar links. Ik erger me altijd als daar auto's staan. Op de eerste plaats is het een fiets gedeelte. En nu is het vakantie maar als de scholen open zijn is het daar een ramp om te rijden.
Cookie-instellingen beheren