Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Kitesurfer botst tegen zeecontainer in Baarland

Toegevoegd: 27-07-2015, 20.45 uur
Door: Rolf de Feijter

BAARLAND - Een kitesurfer is vanavond ernstig gewond geraakt nadat hij tegen een zeecontainer botste.

Het ongeluk deed zich rond 19.10 uur voor bij de Zeedijk in de buurt van een strandpaviljoen. De kitesurfer is vermoedelijk over de dijk gevlogen en botste daarna tegen een zeecontainer. Naast een ambulance en de brandweer kwam ook een traumahelikopter ter plekke.

De zwaargewonde kitesurfer is met de traumahelikopter naar het ziekenhuis in Rotterdam gebracht.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
rob (28-7-2015 om 01:23)
Inderdaad........wie gaat dit weer allemaal betalen????Juist.....U en ikke....bedoel maar...sport is leuk maar dit soort "sporten" is risicovol dus aansprakelijk stellen voor de gemaakte hulpverlening!!!!! Pluk maar kaal die lui!!!!
Jan Belg (28-7-2015 om 00:44)
Wat een rotopmerking can jou Jan. Weet je hoeveel Nederlanders er jaarlijks van de Belgische gezondheidszorg komen meeprofiteren wat op kap gebeurt van de Belgische gemeenschap, en dan begin jij te zeuren over de kosten voor de reddingsoperatie van 1 Belg. OK, in dit artikel staat nu niet dat het om een Belg gaat, dus dat wist je waarschijnlijk niet, maar wat dan nog... Ik denk dat deze man blij mag zijn als hij hier nog heel uit komt. Ik wens hem alleszins het beste toe ipv beginnen te zeuren over wie dit allemaal gaat betalen...
ewoud (28-7-2015 om 00:42)
beste jan elke buitensport geeft schade, denk aan wielrenner en de voetbal blessures die de werkgever kan ophoesten. schade door alcoholmisbruik daar kun je beter de schade verhalen op de veroorzaker. hulde aan de hulpverleners, blij dat deze mensen, mensen helpen in elke veilige situatie. en ik draag graag een steentje bij.
peet (27-7-2015 om 23:45)
Hebben ze in de buurt geen ziekenhuis wat een trauma slachtoffer kan ontvangen ? Nu staat de ambu te wachten met slachtoffer tot dat er een heli landt. Golden hour ???
coco (27-7-2015 om 23:02)
@jan...egoïst! Misschien eerst de kite surfer beterschap wensen? Zoveel sporten met risico..zoveel andere gevaren die "ons allen" geld kosten...ik hoop geholpen te worden wanneer ik b.v. bij het skiën een ongeluk heb gekregen. Als t aan u lag dan moesten ze mij maar laten liggen of een gepeperde rekening sturen want ik beoefen een gevaarlijke sport! Kite surfer heel veel beterschap!
karel (27-7-2015 om 22:42)
Lekkere reactie Jan, Wees blij dat er mensen zijn die deze sport beoefenen. Deze sport trekt een hoop toeristen en dat is weer goed voor de middenstand.
Cookie-instellingen beheren