Weerbericht:
Overwegend bewolkt, meest droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
Geen files

Kitesurfer botst tegen zeecontainer in Baarland

Toegevoegd: 27-07-2015, 20.45 uur
Door: Rolf de Feijter

BAARLAND - Een kitesurfer is vanavond ernstig gewond geraakt nadat hij tegen een zeecontainer botste.

Het ongeluk deed zich rond 19.10 uur voor bij de Zeedijk in de buurt van een strandpaviljoen. De kitesurfer is vermoedelijk over de dijk gevlogen en botste daarna tegen een zeecontainer. Naast een ambulance en de brandweer kwam ook een traumahelikopter ter plekke.

De zwaargewonde kitesurfer is met de traumahelikopter naar het ziekenhuis in Rotterdam gebracht.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AD. (29-7-2015 om 10:55)
Inderdaad draait de gemeenschap op voor de kosten maar hebben jullie er al eens over nagedacht hoeveel het voetbal elk weekend ons kost aan politieinzet en de kosten van de schade word aangericht ? Sterkte voor deze sportman.
solange (29-7-2015 om 08:47)
Als moeder van de kitesurfer kan ik niet nalaten even dit te schrijven. Het waren onbeschrijfelijke bange uren, de dood stond voor mijn zoon. Ik wil de Nederlandse hulpdiensten oprecht danken voor hun snelle en efficiënte interventie. Ook dank voor de personen die hem en de familie hun steun betuigden. Voor die andere, ........ denk eerst even na voor je domme en egoïstische reactie's plaatst. Het zou jouw kind of familie kunnen geweest zijn.
Whitefangh (29-7-2015 om 02:31)
Het is , met deze harde wind, toch onverantwoordelijk deze gevaarlijke sport uit te voeren. En da de gemeenschap mar w e e r opzadelen met de hoge kosten voor hulpverlening !!!
Tim (28-7-2015 om 22:32)
@Jan als u op Belgisch grondgebied een ongeval heeft dan moeten ze u maar laten liggen creperen ofzo? Als je volgende keer een reactie plaatst denk dan even 2 keer na aub want op jouw commentaar heeft niemand een boodschap, echt niemand. Er is iemand zwaar gewond geraakt en u schrijft zoiets harteloos. Van harte proficiat, bravo met zo een attitude kom je wellicht heel ver. Ik wens de kiter een spoedig herstel en dank de hulpdiensten.
anoniem (28-7-2015 om 08:54)
Kite surfer heel veel beterschap. En sterkte voor de familie
Tjee (28-7-2015 om 06:55)
De reacties van Jan en Rob raken kant nog wal. Het gaat hier om een ongeval niet om een politieke discussie. Ik wens de kitesurfer veel sterkte en beterschap.
Cookie-instellingen beheren