Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
30 files van totaal 124 km

Auto volledig uitgebrand A58 Goes

Toegevoegd: 28-07-2015, 08.48 uur
De auto brandde volledig uit.
De auto brandde volledig uit.
© Foto: Peter Markusse
Door: Rolf de Feijter

GOES - Op de A58 bij Goes is vanmorgen een personenauto in brand gevlogen. De auto brandde volledig uit.

De autobrand deed zich rond 06.55 uur voor op de A58 bij de Poel op de rijbaan in de richting van Bergen op Zoom. De auto vloog door nog onbekende oorzaak in brand. Toen de brandweer ter plaatse kwam stond de auto in lichterlaaie.

De brandweer heeft het vuur geblust. De auto raakte door de brand volledig verwoest. Op de A58 ontstond vertraging als gevolg van de autobrand. Een bergingsbedrijf heeft de auto getakeld.
 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
pam (30-7-2015 om 16:13)
Klopt, van mij was ook een Volkswagen, nog geen 5 jaar oud, oorzaak onbekend en een maand ervoor gekeurd en een beurt gehad. Volkswagen doet net of hij gek is, dagen voor mijn auto ging er echter in Goes een Volkswagen in de hens. Ik kan alleen maar zeggen als je geen All Risk verzekering hebt neem dan wel een casco + want je krijgt geen cent anders.
Peter (30-7-2015 om 00:29)
Ik ken iemand die een hobby heeft nl wereldwijd gegevens verzamelen van in brand gevlogen auto's een ding is erg duidelijk het zijn altijd europese merken met de superieure kwaliteit van Bosch erin. Er is wereldwijd een suzuki uitgebrand door een lpg unit maar de duitse, franse en italiaanse, engelse, zweedse merken hebben een ding gemeen en dat is Bosch!
wim (28-7-2015 om 19:17)
Wat lees je toch de laatste tijd dat er veel auto in brand zijn gevlogen wat zou daar nu de reden van kunnen zijn,als je je auto op tijd de onderhoudsbeurten laat geven er moet toch een oorzaak voor zijn.
peter markusse (28-7-2015 om 14:42)
Mooie foto!!!
Cookie-instellingen beheren