Weerbericht:
Af en toe zon en kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Paard en ruiter belanden in sloot

Toegevoegd: 28-07-2015, 16.30 uur
Zowel paard als ruiter bleven ongedeerd. Zowel paard als ruiter bleven ongedeerd. Zowel paard als ruiter bleven ongedeerd.
Zowel paard als ruiter bleven ongedeerd.
© Foto: Marcel Kloet
Door: Rolf de Feijter

'S-HEER ARENDSKERKE - De brandweer is vanmiddag opgeroepen voor de melding van een paard in de sloot.

Een ruiter en paard waren omstreeks 14.10 uur aan het lopen op de Wissekerkseweg toen het paard plotseling ergens van schrok. Ze belandden hierdoor beiden in een sloot. De brandweer heeft samen met een ter plaatse gekomen kraan het paard en de ruiter uit de sloot kunnen halen.

Zowel paard als ruiter hielden aan het incident niets over.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (29-7-2015 om 13:05)
Gelukkig mankeren paard en ruiter niets. Hooguit mentale schade. Wel goed om te weten waarom het paard schrok. En uiteraard snel weer gaan rijden!
lenie verdonck (29-7-2015 om 10:30)
Dankzij mijn broer Adrie Verdonck die hulp geroep hoorde,is hij hulp gaan halen bij een boer daardoor zijn paard en ruiter gered,Het ligt daar erg afgelegen toeval dat mijn broer het geroep hoorde.
Whitefangh (29-7-2015 om 02:18)
Gelukkig voor mens èn Dier, door snelle efficiënte hulp, goed afgelopen!
Paardenfan (28-7-2015 om 21:39)
Ik denk dat zowel het paard en de ruiter wel een opkikkertje kunnen gebruiken na de valpartij! De ruiter kan een soepje gebruiken en het paard een lekker wortel tegen de schrik! Streel het paard extra en laat merken dat je van die paard houd!
tineke (28-7-2015 om 19:49)
Dank zei Adrie Verdonck die een angstig hulp geroep hoorde en de dichts bijzijnde boer alarmeerde zijn deze twee gered uit hun hachelijke situatie. Met veel dank aan de brandweer mensen.
Toos boos (28-7-2015 om 18:56)
Gelukkig alleen een nat pak.....
Cookie-instellingen beheren