Weerbericht:
Vandaag vooral in het westen af en toe zon.
Verkeersinformatie:
Geen files

Man slaat en bedreigt passagiers veerboot

Toegevoegd: 30-07-2015, 10.44 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In Vlissingen is een 21-jarige man uit Purmerend aangehouden nadat hij op het fiets-/voetveer Vlissingen-Breskens mensen had bedreigd en geslagen. Ook heeft hij geprobeerd een fiets te stelen. De man werd overmeesterd door omstanders.

De arrestatie vond plaats bij het Stationsplein. De man was volgens de politie zwaar onder invloed van alcohol. Hij gedroeg zich aan boord irritant en agressief tegenover de andere passagiers van de veerboot. De man sloeg bovendien mensen en ook bedreigde hij mensen met een kapotte flessenhals.
 
Toen de man de boot wilde verlaten, probeerde hij de fiets te stelen van één van de andere reizigers. De eigenaar eiste zijn eigendom terug maar de 21-jarige reageerde direct agressief. Omstanders schoten het slachtoffer te hulp en overmeesterden de verdachte.

Opgeroepen agenten namen de man vervolgens over. De man is voor verhoor en ter ontnuchtering ingesloten in het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gerrie (3-8-2015 om 16:47)
Tjongejonge, wat een stoere taal allemaal. Ik was ook op die boot en als deze man gewoon genegeerd was dan was er ook niets gebeurd! Inderdaad vertoonde hij wat afwijkend gedrag maar niemand weet hiervan de oorzaak! Als sommige mensen dan menen zomaar commentaar op iemand te kunnen leveren dan krijg je zoiets. Ook de mensen die commentaar geven op alles en iedereen die niet voldoen aan de kenmerken van hun eigen groep moeten ze aanpakken: dat heet uitlokking tot geweld!
Cerebrus (2-8-2015 om 18:45)
Dat wordt zeker 80 uurtjes schoffelen.
Dave (1-8-2015 om 17:27)
Ja anders was hij ook niet ingesloten geweest he... Netjes Patrick!!
Patrick (1-8-2015 om 11:29)
@RS Ik denk dat jij bang bent weg gegaan want na een tijdje hebben we hem gelukkig wel kunnen overmeesteren en zoals jij zelf al zegt: "ik stond er zelf bij" durfde jij ook niet te helpen. Je kan beter niks zeggen als je er niet het fijne van weet!
peter (1-8-2015 om 10:32)
ik was erbij maar hij werd ind uitgelokt door meerdere mensen uitgelachen etc . ja dan krijg je dat sommige mensen doorslaan.
slachtoffer (31-7-2015 om 17:25)
even voor diegene die niks heeft gezien: shuttt up please ik ben een slachtoffer hij gaf mij een onverwachte hoek tegen mijn slaap en bedreigde mij met die flessenhals in mijn gezicht ik ben een vrouw en verrek nog van de pijn. dank je wel heren die hem hebben weten te overmeesteren petje af.naar alle omstandigheden gaat t goed met mij ik heb gelukkig niks gebroken.
Cookie-instellingen beheren