Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
66 files van totaal 234 km

Man slaat en bedreigt passagiers veerboot

Toegevoegd: 30-07-2015, 10.44 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In Vlissingen is een 21-jarige man uit Purmerend aangehouden nadat hij op het fiets-/voetveer Vlissingen-Breskens mensen had bedreigd en geslagen. Ook heeft hij geprobeerd een fiets te stelen. De man werd overmeesterd door omstanders.

De arrestatie vond plaats bij het Stationsplein. De man was volgens de politie zwaar onder invloed van alcohol. Hij gedroeg zich aan boord irritant en agressief tegenover de andere passagiers van de veerboot. De man sloeg bovendien mensen en ook bedreigde hij mensen met een kapotte flessenhals.
 
Toen de man de boot wilde verlaten, probeerde hij de fiets te stelen van één van de andere reizigers. De eigenaar eiste zijn eigendom terug maar de 21-jarige reageerde direct agressief. Omstanders schoten het slachtoffer te hulp en overmeesterden de verdachte.

Opgeroepen agenten namen de man vervolgens over. De man is voor verhoor en ter ontnuchtering ingesloten in het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
RS (31-7-2015 om 11:03)
Ze hebben m helemaal niet overmeesterd, ze lieten hem gewoon gaan, ik stond er zelf bij. Daarvoor stond hij ook nog overboord te pissen.
wim (31-7-2015 om 06:43)
Wat een agressief mannetje van 21 jaar zulke moest verboden worden de eerste tien jaar niet in zeeland te verblijven snotaap.
w (30-7-2015 om 16:01)
@ Jan: Misschien kun jij hem op het rechte pad brengen.......
RVB (30-7-2015 om 14:41)
@ Jan...op welke planeet woont u? Je leest niets anders dan berichten over zinloos geweld,door dit soort hersenloze wezens...Had 'm overboord gedonderd,kon ie lekker afkoelen!
Patrick (30-7-2015 om 14:39)
Jij was er niet bij he Jan ? En maar goed ook! Deze man was zwaar onder invloed en begon op iedereen in te slaan en ook met een kapotte fles van glas. Ook naar omstanders die er niks mee te maken hadden. Met veel moeite hebben we hem kunnen overmeesteren.
willem77 (30-7-2015 om 14:30)
stalen 25 kg zware bal om een enkel klinken en naar purmerend laten LOPEN. van tijd tot tijd controle door de verkeerspolitie hoe het gaat en hoe hij opschiet.
Cookie-instellingen beheren