Weerbericht:
Overwegend bewolkt en vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Brandje in Stationsgebouw Terneuzen

Toegevoegd: 31-07-2015, 04.38 uur
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - De brandweer is in de nacht van donderdag op vrijdag uitgerukt voor een middelbrand in Terneuzen.

Rond 03.15 uur werd er een brand ontdekt in het oude Stationsgebouw aan de Stationsweg. Uit voorzorg rukte de brandweer met twee blusvoertuigen en een hoogwerker uit.

Na aankomst van de brandweer was het vuur snel geblust. Het sein brandmeester kon dan ook snel gegeven worden. Over de oorzaak van de brand is niks bekend. Bij de brand raakte niemand gewond.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Binnenstadbewoner (1-8-2015 om 13:21)
Dit pand is eigendom van ProRail ze zouden er eens wat beter zorg voor moeten dragen. Voor Terneuzen is het historisch erfgoed, hopelijk blijft het er nog lang staan en wordt er iets leuks meegedaan...
Terneuzenaar (31-7-2015 om 11:32)
Beste A. G. Vluggen, wilt u misschien iets zeggen?
Stationswegbewoner (31-7-2015 om 11:04)
Er slaapt regelmatig een dakloze in dat pand.. heeft psychische problemen Zal mij niet verbazen dat hij het aangestoken heeft...
a.g.vluggen (31-7-2015 om 10:20)
De meeste branden ontstaan niet spontaan. Dus wie heeft er belang bij het verdwijnen van het gebouw? Of welke stommeling heeft hier brand gesticht?
Cookie-instellingen beheren