Weerbericht:
Zonnig en warm
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Aanrijding onder invloed op de Kaai in Sluis

Toegevoegd: 30-04-2006, 20.50 uur
Door: Politie Zeeland

SLUIS - In de nacht van zaterdag op zondag, rond 01.55 uur, vond er op de Kaai in Sluis een aanrijding plaats tussen twee personenauto’s.

Een 35-jarige automobilist uit de gemeente Sluis reed over de Kaai komende uit de richting van de Garenmarkt. Op de kruising met de Vleeshouwerijstraat verleende hij geen voorrang aan de voor hem van rechts komende 39-jarige automobilist uit de gemeente Sluis.

Er was alleen materiële schade. Uit een blaasproef op straat bleek dat de man en de vrouw allebei teveel hadden gedronken. Hierop werden beiden aangehouden. De vrouw kreeg een proces-verbaal en een rijverbod van 2 uur.

De man had ruim 3,7 maal teveel gedronken. Hij kreeg een proces-verbaal en zijn rijbewijs werd ingevorderd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750