Auto vliegt uit de bocht in Oostburg

Toegevoegd: 01-08-2015, 11.22 uur

Door: Manfred Berrevoets

OOSTBURG - Een auto met daarin drie inzittenden is afgelopen nacht rond 03.10 uur op het Raadhuisplein in Oostburg uit de bocht gevlogen.

De bestuurder reed met zijn voertuig vanaf de Zuidzandsestraat het plein op en nam niet de bocht naar rechts maar reed rechtdoor tegen een betonnen bloembak op. Waarschijnlijk is de auto door de snelheid gelanceerd en kwam enkele meters verder op zijn zijkant terecht. De bestuurder die had gereden, klom na de aanrijding uit de auto en rende hard weg.

Twee inzittenden, een 24-jarige man uit Waterlandkerkje en een 18-jarige man uit Hoofdplaat werden voor controle met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Onderzoek wees uit dat de vermoedelijke bestuurder een 29-jarige man uit Groede is die tijdens de aanrijding kennelijk onder invloed van alcohol verkeerde.

Hij meldde zich omstreeks 04.15 uur op het politiebureau. Hij weigerde mee te werken aan de ademtest. Zijn rijbewijs is ingevorderd.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750