Weerbericht:
Overwegend bewolkt en vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken automobiliste in de sloot

Toegevoegd: 02-08-2015, 15.19 uur
Door: Manfred Berrevoets

ZIERIKZEE - Een 44-jarige Rotterdamse is zaterdag op de Havenweg in Zierikzee aangehouden voor het rijden onder invloed. De vrouw reed met haar auto een sloot in en botste eerder al tegen een verkeersbord. Ze verzette zich bij haar aanhouding.

De politie kreeg omstreeks 23.15 uur een melding dat op de Havenweg een auto boven een sloot hing. Er zat een barst in de voorruit. De bestuurster werd opgevangen op een boot in de jachthaven. Een eerste test ter plaatse wees uit dat ze onder invloed van alcohol was. Ze wilde niet mee naar het bureau voor een officiële ademanalyse. De vrouw werd daarom aangehouden waarbij zij zich hevig verzette.

Op het bureau blies zij 790 ugl, terwijl 220 ugl maximaal is toegestaan. Haar rijbewijs is ingevorderd. Na onderzoek bleek dat zij op de Lange Blokweg met haar auto al een verkeersbord omver had gereden. Haar gegevens worden daarom in verband met de schade verstrekt aan de gemeente.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaap (2-8-2015 om 22:54)
Te idioot voor woorden als je de diverse incidenten leest over dronken mensen die zich in het verkeer begeven. Het zijn potentiele moordenaars die willens en wetens anderen in gevaar brengen. Hier kan niet hard genoeg tegen worden opgetreden.
Cookie-instellingen beheren