Agent verwond bij aanhouding in Zierikzee

Toegevoegd: 30-04-2006, 21.00 uur

Door: Politie Zeeland

ZIERIKZEE - In de nacht van zaterdag op zondag rond 02.30 uur is een politieagent, aan de Nieuwe Bogerdstraat in Zierikzee, bij een aanhouding gewond geraakt.

Twee agenten waren, naar aanleiding van een melding van een conflict, bij een cafe aan de Nieuwe Bogerdstraat in Zierikzee.

Bij dit conflict werd een 25-jarige cafébezoeker uit Breda mishandeld. De agenten hielden in verband met deze mishandeling een man aan. Na mee te zijn gelopen naar de politiewagen begon de man zich hevig te verzetten. Hij rukte zich plotseling los en haalde uit naar de agenten.

Een van de agenten raakte hierdoor gewond aan zijn gezicht en moest zich, bij de huisartsenpost, onder doktersbehandeling laten stellen.

Zondagmiddag rond 12.10 uur heeft politie Zeeland, in verband met de mishandeling van de 25-jarige man uit Breda en de agent, een 29-jarige man uit Zierikzee aangehouden. Aan de Minderbroederstraat in Zierikzee is zondagochtend een man, die aan het signalement van de dader/verdachte voldeed, gecontroleerd.

Hij bleek echter niets met de zaak te maken te hebben.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750