Politie lost waarschuwingsschoten M'burg

Toegevoegd: 03-08-2015, 21.57 uur - Update: 04-08-2015, 11.19 uur

Foto 15 van 15

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Remco (5-8-2015 om 12:06)
@verontruste burger, makkelijk oordelen als je er niet bij was. In het tweede artikel valt te lezen dat de persoon in kwestie eerst pepperspray toegediend is en daarna nog met een tuinpaal de agenten aanvalt. Dus niet meer gaan lopen koeren als je niet alle ins en outdoor kent, een politieagent schiet niet voor niets
W. Kruit (4-8-2015 om 13:30)
En jawel hoor. Weer een "Verontruste Burger" die vanaf zijn veilige plekje op de bank vindt dat de politie het niet goed heeft gedaan. Is die "Verontruste Burger" er misschien bij geweest? Een feit is, dat wàt de politie ook doet -of niet doet- er wel iemand is die kritiek heeft. Soms zelfs vergezeld van de grofste scheldwoorden. De politieagent op straat kijkt wel uit voordat ze hun vuurwapen trekken; ze zitten zo tegenover een paar man van de Rijksrecherche! Men er eerst eens proberen achter te komen wat er ècht gebeurd is, voordat er een oordeel wordt gegeven!
w (4-8-2015 om 12:14)
@ verontruste burger: Wordt een echte verontruste burger!!!
gespierde hulk (4-8-2015 om 09:38)
geen waarschuwing schoten maar gericht schieten zal de politie moeten doen voor het gewenste effect
verontruste burger (4-8-2015 om 04:56)
Overdreven gedoe zeg, een lichte mishandeling en vernieling van een raam. Misdrijven waar je een taakstraf voor krijgt of een paar dagen cel. Waarom dan waarschuwingsschoten? Die man had anders aan zijn vervolging ontkomen? Ik denk dat de politie hem ook niet veel later zonder problemen had kunnen arresteren, en anders de dag(en) er na wel. Wat is het volgende? Waarschuwingsschoten lossen voor een fietsendief of wanneer iemand een gram wiet te veel op zak heeft? Come on. Waarschuwingsschoten en vervolgens gericht schieten voor de zwaardere criminelen prima, maar dit zijn de kruimeldieven. Begint net Amerika te lijken.