Weerbericht:
Overwegend bewolkt en vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Scooterrijdster aangereden Vlissingen

Toegevoegd: 04-08-2015, 15.47 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In Vlissingen is dinsdagmiddag een scooterrijdster gewond geraakt toen ze werd aangereden door de bestuurder van een personenauto.

Het ongeluk gebeurde rond 14.55 uur op de kruising van de President Rooseveltlaan met de Rembrandtlaan. Dat gebeurde vermoedelijk als gevolg van een voorrangsfout. Het slachtoffer liep beenletsel op en moest door de ambulancedienst naar het ziekenhuis in Goes worden gebracht.

Zowel de scooter als de auto liepen schade op. De politie leidde het verkeer enige tijd over één rijbaan.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jac (5-8-2015 om 11:11)
@kijk wat je doet... ook al nam die scooter voorrang(wat inderdaad erg onbeleefd is) maar dan nog moet de auto volgens de wet wel gewoon stoppen.
@kijk wat je doet (5-8-2015 om 00:34)
Posten onder kijk wat je doet ipv je eigen naam en lekker anoniem reacties geven op een gebeurtenis, waar u niet bij was. wat een triest bestaan heeft u dan ! als dit u enige deugt is ? JA fijn he ? dat er niemand blijvend letsel heeft en het bij materiaal is gebleven.... 1-0 voor de mensen
kijk wat je doet (4-8-2015 om 19:33)
voorrangsfout? bewust voorrang nemen, net als bij een zebra pad, of elders op straat zijjn er voetgangers die zo voor je auto springen, niet zo slim.
Cookie-instellingen beheren