Weerbericht:
Wisselvallig
Verkeersinformatie:
Geen files

Drugs gevonden bij inval Vlissingen

Toegevoegd: 06-08-2015, 17.04 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In Vlissingen is woensdag een inval gedaan in een woning aan de Verkuijl Quakkelaarstraat. In verband hiermee zijn twee mannen aangehouden.

De actie werd volgens de politie op touw gezet naar aanleiding van diverse meldingen van overlast vanuit de betreffende woning. Onder leiding van de Rechter-Commissaris is de woning vervolgens doorzocht
door het Drugs Overlastbestrijdingsteam Walcheren en de Regionale Ondersteuningsgroep (ROG).

Ter plekke werd een grote hoeveelheid amfetamine en XTC aangetroffen en enkele goederen die van diefstal afkomstig bleken te zijn. De 28-jarige bewoner is als verdachte aangehouden. In verband met deze zaak is ook nog een 42-jarige man uit Vlissingen aangehouden.

De bewoner is voor verder onderzoek en verhoor overgebracht naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg. De tweede verdachte is weer op vrije voeten gesteld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren