Weerbericht:
Overwegend bewolkt en vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder met pech loopt door tunnel

Toegevoegd: 06-08-2015, 17.55 uur
Door: Roland de Jong

BORSSELE - De westbuis van de Westerscheldetunnel, de buis richting Terneuzen, is vanmiddag enige tijd dicht geweest omdat er iemand door de tunnelbuis liep.

Tunneloperators sloten de buis rond 12.35 uur af nadat werd opgemerkt dat een motorrijder in de tunnel pech had gekregen en vervolgens door de tunnel liep. Om ongelukken te voorkomen werd besloten om de tunnelbuis gesloten te houden todat de situatie weer veilig was.

Na een kleine twintig minuten meldde de Westerscheldetunnel dat één van de twee rijstroken weer open kon. Om 13.25 was de situatie weer normaal.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Terneuzenaar (7-8-2015 om 19:58)
Ik kon de gestrande motorrijdster gewoon passeren met gepaste snelheid, ze liep de laatste 50meter voor het eind van de tunnel uit. Einde bericht
gespierde moterijder met verstand (7-8-2015 om 09:16)
tunnel hen om de paar honderd meter zij in gangen ze hat beter daar met haar moterfiets moeten gaan staan ze moeten de schade van de afsluiting plus boete op haar verhalen
Cookie-instellingen beheren