Weerbericht:
Vandaag vooral in het westen af en toe zon.
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Brand graanveld, oproep traumaheli

Toegevoegd: 06-08-2015, 21.33 uur
De brandweer heeft de brand geblust.
De brandweer heeft de brand geblust.
© Foto: Marcel Kloet
Door: Roland de Jong

WOLPHAARTSDIJK - Op een graanveld in Wolphaartsdijk heeft vanavond korte tijd brand gewoed. Er was een traumahelikopter opgeroepen maar die bleek niet nodig.

De eerste melding van de brand bij de Batterijweg kwam rond 20.30 uur binnen als zijnde een tractorbrand. Het bleek te gaan om een perceel graan. De brandweer alarmeerde een tankautospuit en een waterwagen.

Op het moment dat de brand uitbrak werd er op het land gewerkt. Met behulp van een combine is snel een deel van het graan weggehaald zodat de omvang van de brand beperkt bleef. Eén van de omstanders ademde echter rook en bluspoeder in. Voor hem werden een ambulance en de traumahelikopter opgeroepen.

De helikopter bleek dus niet nodig. Of de persoon mee moest naar het ziekenhuis is niet bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren