Weerbericht:
Vrij zonnig en warm zomerweer, morgen alleen in het oosten nog zomers warm
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Ongeluk A58 Rilland: 10 kilometer file

Toegevoegd: 07-08-2015, 11.32 uur - Update: 07-08-2015, 11.37 uur
Door: Roland de Jong

RILLAND - Een aanrijding op de A58 bij Rilland heeft vanochtend voor een file van zo'n 10 kilometer gezorgd.

Het ongeluk vond rond 10.55 uur plaats op de rijbaan van Vlissingen richting Bergen op Zoom. Ter hoogte van hectometerpaaltje 128,5 waren een motorrijder en een auto met elkaar in botsing gekomen. De oorzaak van de aanrijding is niet bekend.

Er kwam een ambulanceteam ter plekke om de betrokkenen te onderzoeken maar of er ook daadwerkelijk iemand gewond is geraakt is niet bekend. Vanwege het ongeluk moesten de beide rijstroken ter plekke enige tijd worden afgesloten. Dit zorgde voor een file vanaf de afslag Kruiningen-Yerseke, zo'n 10 kilometer voor de ongevalslocatie. Er was sprake van zeer langzaam rijdend tot stilstaand verkeer.

Rond 11.35 uur was de weg weer helemaal vrij.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
van der s (8-8-2015 om 11:15)
Hahaha Loesje toch, Ik ben chauffeur en het is economisch belachelijk een weg af te sluiten.. Ik ben eigen baas en uren stilstaan betekend geen geld en strafkorting voor te laat leveren.. Voor een ongeluk hoef je geen weg af te sluiten en dat er mensen aso rijden is die mensen schuld dan moet politie dat maar aanpakken.. Als je zo gaat denken Loesje-lief dan kun je de snelweg wel op maximaal 60 km per uur zetten gebeuren er ook geen zware ongelukken meer.. Ook geen kinderen meer in auto want dat leid af en radio uit want leid af ! Echt reactie Loesje van iemand die bijna nooit op de weg zit.. Ik zit 15 uur per dag op de weg en rijd van de ene file in de andere dan zie je zelf hoe onlogisch het is !
loes (7-8-2015 om 17:30)
S, mag je medemens bedanken, die hard rijden, en haastig gedrag vertonen en een ander de ruimte niet gunt, een ongeluk ontstaat niet vanzelf, doordat vele aso rijden en net at het fout gaat, mag je die bedanken. de weg moet afgezet worden omdat mensen zich nog aso gedragen en hun snelheid niet in kunnen houden. van der s, is de s van slim of de s van stom?
van der s (7-8-2015 om 16:21)
Ik ??? Waarom val je mij aan dan ? Er staat de weg helemaal was afgezet en 10 km file ! Ik geef alleen reactie op wat er staat dat de file doorreed weet ik niet.. De hele snelweg afsluiten is niet verstandig met deze drukte tegenwoordig.. Vroeger deden ze dat ook niet met ongelukken, aan de kant en doorrijden was het devies.. Ik vergelijk het verkeer toch niet met toen ? Ik heb het over weg afsluiten.. Wel eerst lezen wat ik zeg.. Het is gewoon anno 2015 niet normaal met ZOVEEL verkeer een hele snelweg af te sluiten, dat kost kapitalen en is zeer verkeersonvriendelijk.. Zelfs verzekeringmaatschappijen verplichten je niet meer te blijven staan tot onderzoek is voltooid.. Aan de kant en doorrijden
Ik (7-8-2015 om 15:34)
Zeg van der s, zit je nou serieus de jaren 80 en 90 te vergelijken qua verkeer. En dit om je punt duidelijk te maken? Het was erg druk op de weg door uitstromend vakantieverkeer. File bleef rijden en is erg snel opgelost. Weg is niet afgezet. Ik stond er in. Met kind zonder airco. Niet aanstellen dus.
van der s (7-8-2015 om 11:50)
Belachelijk compleet snelweg afzetten en mensen en kinderen in de warmte laten zitten.. Gebeurde in de jaren 80 en 90 ook nooit.. Ongeluk is maar ongeluk, aan de kant die troep en doorrijden man.. Geen verkeershinder ontwikkelen voor iets onbelangrijks, mensen kunnen zelf hun auto de berm in duwen of motor en daarna maar uitzoeken.. Stel er op elke snelweg net toevallig zelfde moment ongeval gebeurt, dat betekend dus dat geheel nederland stilstaat