Weerbericht:
Vannacht helder, overdag zonnig en tropisch warm
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto beschoten, inzittenden ongedeerd

Toegevoegd: 07-08-2015, 21.36 uur
De auto werd geborgen in de Bloemenlaan in Vlissingen. De auto werd geborgen in de Bloemenlaan in Vlissingen.
De auto werd geborgen in de Bloemenlaan in Vlissingen.
© Foto: HVZeeland.nl
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De twee inzittenden van een personenauto zijn vanavond in Middelburg en Vlissingen achtervolgd en tegelijkertijd beschoten. Er zijn twee arrestaties verricht.

Volgens een woordvoerder kreeg de politie rond 18.20 uur de melding van een automobilist binnen dat hij in zijn auto enkele keren was beschoten. Volgens de politie werd vervolgens op meerdere plaatsen onderzoek gedaan. De auto van de man werd geborgen in de Bloemenlaan in Vlissingen (foto's). Het voertuig is meegenomen voor forensisch onderzoek.

Rond 19.15 uur werden in de Veldmaarschalk Montgomerylaan in Middelburg twee personen aangehouden als verdachte in de zaak. De politie heeft ter plekke onderzoek verricht.

Over dit onderwerp is een recenter artikel verschenen:
- Oorsprong beschieting in relationele sfeer (08-08-2015)
 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750