Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
44 files van totaal 174 km

Gewapende straatroof in Vlissingen

Toegevoegd: 07-08-2015, 22.40 uur - Update: 08-08-2015, 12.41 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In Vlissingen zijn vrijdagavond twee mensen het slachtoffer geworden van een gewapende beroving. Dat meldt de politie.

De beroving vond volgens politiewoordvoerder Alwin Don op straat plaats en waren de daders gewapend. De slachtoffers vormen volgens de politie een echtpaar. De diefstal vond rond 18.00 uur plaats in de omgeving van de Jacoba van Beierenweg. Volgens de politie reden de daders op een brommer. Het gaat om twee personen, beiden met een zwarte helm.

De 53-jarige man en zijn 58-jarige vrouw liepen richting de Zuidbeekseweg, juist voorbij het tunneltje onder de Rondweg Koudekerke. Plotseling stopte een bromfiets met daarop twee mannen. Ze bedreigden het echtpaar met een vuurwapen en eisten hun geld en sieraden op.

Na de beroving draaide het duo om en reden weg in de richting van de Vlissingsestraat. Nadat de daders weg waren, hield het echtpaar de eerste de beste fietser aan, die de politie waarschuwde.

De twee zijn nog niet aangehouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
vlissinger (8-8-2015 om 10:01)
Gaat goed in Vlissingen!
Cookie-instellingen beheren