Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Alcoholtester politie verloren Oostdijk

Toegevoegd: 08-08-2015, 10.06 uur - Update: 08-08-2015, 11.36 uur
Zo ziet de alcoholtester er uit.
Zo ziet de alcoholtester er uit.
© Foto: Politie Zeeland
Door: Roland de Jong

OOSTDIJK - De politie is in de omgeving van Oostdijk op Zuid-Beveland een Dräger-alocholtestapparaat verloren. Dat meldt de politie via Twitter.

Op internet ligt de waarde van de vermiste tester, een Dräger Alcotest® 7510, op zo'n 2.000 euro. De politie hoopt echter dat de eerlijke vinder het apparaat niet verkoopt maar netjes terugbezorgd. Volgens de Kapelse wijkagent Silvan Vael krijgt degene die het apparaat bij de politie terugbezorgd een appeltaart.

De politie betrapte vannacht twee keer een beginnend bestuurder met teveel alcohol op. De eerste keer leverde dit een boete van 300 euro op. De tweede automobilist blies bijna 1,8 promille: bijna negen keer te veel. Zijn rijbewijs is ingenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik2 (8-8-2015 om 13:30)
Voor alle negatieve reacties: Dat ding moet zo snel mogelijk terug zodat dronkenrijders gepakt kunnen worden. Dus zuiplappen die u en uw familie dood kunnen rijden.
hertog jan (8-8-2015 om 13:09)
waarom terug geven ??? de politie staakt toch dan hebben ze hem toch niet nodig. verder moest ik op mijn werk tekenen voor het gereedschap, defect terugbrengen dan werd het omgeruild, verloren dan moest je het zelf betalen. goede manier om diefstal te voorkomen.
Kees (8-8-2015 om 13:02)
Kan gebeuren in een bedrijf. Niemand heeft iets aan een drager. Bij aantreffen gewoon inleveren. Dat scheelt ons als belastingbetaler veel geld.
voor niets gaat de zon op (8-8-2015 om 11:04)
de politie heeft toch wel van vindersloon gehoord ? een percentage van die 2000 euro is dus op zijn plaats voor de eerlijke vinder en geen stukje goedkope taart. nee, dit moet de verantwoordelijke diender maar eens kosten, net zoals de politie zelf kleine foutjes van burgers met belachelijk hoge boete's bestraft. tenslotte hebben ze een voorbeeldfunctie, dus moet er een voorbeeld gesteld worden.
Ronald (8-8-2015 om 10:39)
Ze mogen zich melden op het gemeentehuis, die gaan tegenwoordig over de afdeling gevonden voorwerpen..... Wel eerst even informeren of het eventueel mogelijk is aangifte te mogen doen van vermissing
Henk (8-8-2015 om 10:38)
Alleen een notoire dronkenlap zou hier mogelijk iets aan hebben, voor eigen gebruik of uit wraak voor het betrapt zijn. Dus: eerlijke vinder: geef dit ding terug !
Cookie-instellingen beheren