Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Drie personen met te veel alcohol op

Toegevoegd: 08-08-2015, 15.22 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft vrijdagavond en in de nacht van vrijdag op zaterdag alcoholcontroles gehouden in West-Zeeuws-Vlaanderen. Drie personen werden betrapt met te veel alcohol op.

Tussen 23.00 en 02.00 uur werd gecontroleerd op de Duivelshoekseweg in Breskens. Deze controleplaats was volgens de politie uitgekozen omdat in Breskens visserijfeesten werden gehouden. Tijdens de controle in Breskens werden drie personen betrapt.

Een 35-jarige bestuurder uit Hoofdplaat blies 590 Ug/l, terwijl maximaal 220 Ug/l is toegestaan. Hij moest zijn rijbewijs inleveren en ging met een dagvaarding naar huis. Een 26-jarige bestuurder uit Hoek scoorde 370 Ug/l. Ook tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt en hij wordt aangemeld bij het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen voor een Lichte Educatieve Maatregel Alcohol.

Tot slot blies een 22-jarige man uit Sluis 135 Ug/l. Omdat hij beginnend bestuurder is, kreeg ook hij een proces-verbaal. De toegestane limiet voor een beginnend bestuurder is namelijk 85 Ug/l.

Later in de nacht werd tussen 03.00 en 04.00 uur ook nog gecontroleerd op de N61 bij IJzendijke. Hier werden geen overtredingen geconstateerd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren