Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vijf personen met slok op achter stuur

Toegevoegd: 09-08-2015, 12.28 uur
Door: Roland de Jong

BRESKENS - Bij alcoholcontroles op diverse wegen rondom Breskens heeft de politie zaterdagavond en -nacht vijf personen betrapt op het rijden onder invloed.

Een 58-jarige bestuurster uit het Belgische Gent blies 390 Ug/l, waar maximaal 220 Ug/l is toegestaan. Een 21-jarige bestuurder uit Ede blies als beginnend bestuurder 195 Ug/l. Omdat hij beginnend bestuurder is, kreeg hij eveneens een proces-verbaal. De toegestane limiet voor een beginnend bestuurder is 85 Ug/l.

Ook een 51-jarige inwoner van IJzendijke werd betrapt. Hij blies 420 Ug/l. Ook deze man kreeg een proces-verbaal. Een 25-jarige bestuurder uit het Belgische Wachtebeke blies vervolgens 330 Ug/l en ook hij kreeg een proces-verbaal.

Tot slot was het eindresultaat van een ademanalyse bij een bestuurder 295 ug/l. Ook hij kreeg een proces-verbaal. Geen van de vijf bestuurders mocht verder rijden: ze kregen een algeheel rijverbod. De controles vonden plaats tussen 21.00 uur en 04.00 uur en werden volgens de politie gehouden vanwege de visserijfeesten in Breskens. 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
W. Kruit (10-8-2015 om 12:01)
De politie is niet aan het staken. De politie voert actie voor een acceptabele CAO. Maar rijden onder invloed is zodanig asociaal en gevaarlijk voor andere weggebruikers, dat daar gewoon tegen wordt opgetreden. En terecht, zoals blijkt.
piet (9-8-2015 om 17:18)
Dcht dat er staking was bij de politie allemaal boel shit dus
Cookie-instellingen beheren