Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
49 files van totaal 197 km

Jongen aangereden door fietser Kamperland

Toegevoegd: 09-08-2015, 19.11 uur - Update: 09-08-2015, 20.37 uur
Het ongeluk gebeurde bovenop de dijk.
Het ongeluk gebeurde bovenop de dijk.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

KAMPERLAND - Op de dijk bij de Banjaardweg in Kamperland zijn zondagmiddag een fietser en een voetganger met elkaar in botsing gekomen.

Het ongeluk gebeurde rond 15.40 uur bij de zogeheten Noordzee Route. Een rapid responder en een ambulanceteam rukten uit om hulp te verlenen. Lifeguards van de Domburgse reddingsbrigade verleende assistentie.

Volgens de politie stak een 9-jarige jongen uit Helmond over op een voetpad. Hij werd daar aangereden door een 39-jarige fietser uit Amsterdam. De jongen liep een breuk op in één van zijn onderbenen. Hij moest naar het ziekenhuis worden gebracht. De Amsterdammer liep enkele schaafwonden op.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jaapverkeer (10-8-2015 om 22:06)
is het nu ineens een fietser en geen "wielrenner"? Dat joch is dat wel akelig geraakt zeg!
Vlissinger (10-8-2015 om 10:47)
@nietbrommen, verkeersborden staan vaak rechts van de weg. De weg die de dijk op gaat zal het voetpad zijn, maar de weg die links naar beneden gaat zal het fietspad zijn
nietbrommen (10-8-2015 om 10:05)
Wát stak 'ie over op dat voetpad? Op de foto zien wij elkaar tegensprekende borden op dezelfde dijk..
Strandganger (9-8-2015 om 23:06)
Liep daar vorige week ook toen ik van het strand af kwam. Die fietsers rijden belachelijk hard daar en denken dat ze de enige op de wereld zijn. Moet wat aan gedaan worden. Het is veel te gevaarlijk met de hoeveelheid mensen die daar komt op dit moment!
Guus (9-8-2015 om 23:00)
Dat kan die fietser een hoop geld kosten, tenslotte is de vakntie verpest en die moet over. Had hij maar niet op een voetpad moeten fietsen, dit moet afgestraft worden.
Cookie-instellingen beheren