Weerbericht:
Vandaag vooral in het westen af en toe zon.
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Automobilist Breskens had gedronken

Toegevoegd: 10-08-2015, 11.27 uur
Door: Roland de Jong

BRESKENS - De bestuurder van de auto die gisteren tijdens een achtervolging in Breskens tegen een boom reed had inderdaad gedronken. Dat zegt de politie.

Het ongeval vond rond 18.40 uur plaats op een onverhard weggedeelte van de Golepoldersedijk. De bestuurder van de auto, een 40-jarige man uit Oostburg, reed zondag rond 18.25 uur met zijn auto op de Weijkemanlaan. Agenten die de verdachte eerder al waren tegengekomen vermoeden dat hij mogelijk te veel had gedronken en gaven hem een stopteken. Dat negeerde hij.

Uiteindelijk reed de man op de Golepoldersedijk tegen een boom. Hij is direct aangehouden. Hierbij verzette hij zich hevig. In de auto bleken ook nog een 8-jarig kind en een 47-jarige man uit Aardenburg te zitten. De bestuurder en het kind waren ongedeerd. De 47-jarige bijrijder is met lichte verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd.

De verdachte blies op het bureau 590 Ug/l, bijna driemaal de toegestane hoeveelheid. Zijn rijbewijs is ingevorderd. Verder wordt hij officieel verdacht van het negeren van een stopteken. De man is na verhoor met een proces-verbaal op zak naar huis gestuurd.

Zie ook:
Auto tegen boom, vermoedelijk achtervolging (09-08-2015)


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
W. Kruit (11-8-2015 om 00:56)
Met alcohol op, rij je helemaal niet. Niet mèt en niet zonder een ander in de auto. Rijbewijs intrekken en zijnauto in beslag nemen / verbeurd verklaren. Lik op stuk met zulke kl**tzakken.
helene (10-8-2015 om 12:11)
goede actie van politie .
w (10-8-2015 om 11:58)
als deze man echt zuinig was geweest met een kind van 8 echt een achterlijke man dat doe je toch niet bezopen rijden met een kind ik vang dan dat kind op sorry die vent spoort niet
Cookie-instellingen beheren