Weerbericht:
Vandaag vooral in het westen af en toe zon.
Verkeersinformatie:
Geen files

Vermiste verwarde man gevonden

Toegevoegd: 10-08-2015, 16.12 uur - Update: 10-08-2015, 17.01 uur
Door: Roland de Jong

GOES - In de omgeving van de Troelstralaan in Goes is maandag door de politie gezocht naar een verwarde man van 74 jaar oud. Hij is inmiddels terecht. Dat meldt de politie via Burgernet.

Rond 16.00 uur werd een oproep gedaan om naar de man uit te kijken. Daarbij werd zijn signalement verspreid. Ongeveer drie kwartier later werd gemeld dat de man weer was gevonden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Goesenaar (12-8-2015 om 02:21)
Tuurlijk krijg je meer van dit soort zaken door het bezuinigen op de zorg. Maar houd wel in gedachte dat met deze tijd van social media etc. er ook steeds meer naar buiten komt. Vroeger liepen er natuurlijk ook voldoende verwarde mensen rond die gezocht werden. Nu kunnen instanties gebruik maken van Burgernet.
mecano117 (10-8-2015 om 22:02)
Dat zien wij verkeerd, het wordt er alleen maar beter op volgens de hoge heren in Den Haag. Ik sluit mij voor 200% aan bij de reactie van iemand, het word steeds slechter en slechter... Enige waar we nog voor betalen is voor de hoge heren hun zakken te vullen. Ze moesten stikken in hun geld ! Gebruik het waarvoor het moet dienen dan heb je dit soort dingen niet (of zelden)...
Jaapj (10-8-2015 om 21:55)
@ iemand ;-) Met name de geestelijke gezondheidszorg is zodanig afgebroken dat mensen geen hulp meer zoeken omdat het te duur is [zit niet in het pakket] en de beschikbaarheid van GGZ mensen is wegbezuinigd. Dus ja , iemand, het valt op dat er meer en meer verwarde mensen op straat komen en dat je steeds vaker hoort dat er verschrikkelijke dingen gebeurd zijn zoals ontploffende woningen. Maar iemand, niemand neemt de verantwoordelijkheid.
wim (10-8-2015 om 18:24)
Gelukkig dat de man weer terug is via Burgernet maar wat gebeurd er nu met die persoon,word zo iemand die terug is gezocht naar de reden waardoor dit een gevolg van zou kunnen zijn,of word de man aan zijn lot overgelaten.
iemand (10-8-2015 om 17:06)
Valt het jullie ook niet op dat echt overal in Nederland verwarde mensen zijn. Volgens mij gaat onze sociale stelsel die we hebben opgebouwd nog sneller de afgrond in dan wij beseffen.
Cookie-instellingen beheren