Weerbericht:
Vandaag vooral in het westen af en toe zon.
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

A58 afgesloten na ongeluk Krabbendijke

Toegevoegd: 12-08-2015, 07.57 uur - Update: 12-08-2015, 12.41 uur
Door: Roland de Jong

KRABBENDIJKE - De A58 is woensdag in de richting van Vlissingen ter hoogte van Krabbendijke een uurtje afgesloten geweest vanwege een ernstig auto-ongeval.

Rond 07.05 uur reed op de rechter rijbaan een personenauto tegen de vangrail in de middenberm. De brandweer moest er aan te pas komen om de gewonde uit het voertuig te bevrijden. Het dak werd van de auto geknipt en het slachtoffer werd op een wervelplank uit de auto gehaald.

Het team van de traumahelikopter uit Rotterdam verleende assistentie. De helikopter landde op de vluchtstrook naast de snelweg. Het verkeer werd ter plekke volledig stilgelegd. Dit zorgde voor een file van zeker vier kilometer. Even na 08.00 uur kon de weg deels weer open. Pas twee uur later was de weg weer helemaal beschikbaar.

Over dit onderwerp is een recenter artikel verschenen:
- Politie zoekt doorrijder ongeluk A58 (12-08-2015)


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tom (13-8-2015 om 12:31)
Waarom moet toch altijd de snelweg direct dicht. Het verkeer had er makkelijk langs gekund via de vluchtstrook. Dan was zelfs de rechterrijstrook ook nog vrij voor de hulpverleners... Rijkswaterstaat doet steeds angstiger en wij maar wachten in de file of onnodig omrijden.
Cookie-instellingen beheren