Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 6 km

Vrouw beschadigt zeker zeven auto's

Toegevoegd: 13-08-2015, 11.31 uur
Volgens de politie werden zeker zeven auto's beschadigd.
Volgens de politie werden zeker zeven auto's beschadigd.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

GOES - Donderdagmorgen vroeg is in de Fluitekruidstraat in Goes een vrouw aangehouden nadat ze diverse auto's had beschadigd.

De politiemeldkamer kreeg rond 01.45 uur via 112 een melding van een zeer alerte burger dat iemand in de Duizendbladstraat ruitenwissers van enkele auto's aan het vernielen was. Diverse politie-eenheden gingen snel richting de Akkerdistelstraat, waar de dader zich inmiddels zou bevinden. Toen de agenten uitstapten, zagen ze een persoon tussen de geparkeerde auto's. Deze stak de straat over en liep weg richting de Pinksterbloemstraat.

Hierop kregen agenten de aanwijzing dat de persoon een brandgang in was gelopen. In een tuin aan de Fluitekruidstraat werd in de bosjes vervolgens een vrouw aangetroffen. Ze werd om 01.55 uur aangehouden op verdenking van het vernieling van auto's. In de handtas van de vrouw werd een voegenkrabber gevonden die vermoedelijk gebruikt is om de auto's te bekrassen.

De 37-jarige vrouw uit Kloetinge werd voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht en daar ingesloten. Een GGD-arts heeft haar vervolgens onderzocht in verband met haar geestelijke toestand.

Bij nader onderzoek troffen agenten in de buurt van de Duizendbladstraat zeker zeven auto's aaan die flink beschadigd waren. Bij enkele voertuigen waren de ruitenwisser geknakt en bij vrijwel alle auto's waren teksten in de lak gekrast. De auto van de partner van de alerte getuige bleek ook te zijn vernield. De eigenaresse deed gelijk aangifte.

De politie heeft onder de beschadigde auto's een mededeling gedaan met het verzoek om aangifte te doen. Ook mensen die geen briefje hebben gehad maar wel zijn benadeeld worden opgeroepen om contact te zoeken met de politie. Men is ook nog op zoek naar meer getuigen van de vernielingen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
De Zeeuw (13-8-2015 om 13:31)
Gestoord of niet, gewoon betalen ! Uitkering intrekken tot alle schade afgelost is !
P. (13-8-2015 om 12:44)
Zeeuw: is dat wel zo?
Zeeuw (13-8-2015 om 12:10)
Er lopen nogal wat verwarde mensen rond. bijna iedere week lees je dat de politie een verwarde persoon neerschiet, zo ook vandaag weer. Tja, vroeger sloten we die mensen voor behandeling op in de bossen, o.a. in Halsteren. Maar sinds we vinden dat die mensen gewoon deel uit moeten kunnen maken van de samenleving moeten we dit soort incidenten maar voor lief nemen.
Cookie-instellingen beheren