Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 9 km

Jongen beroofd van telefoon Middelburg

Toegevoegd: 13-08-2015, 16.56 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Donderdagmorgen vroeg is op de Kanaalweg in Middelburg een jongeman van zijn mobiele telefoon beroofd.

Het incident gebeurde rond 02.00 uur. Het slachtoffer, een 17-jarige Middelburger, liep over het perron van het NS-station richting van het busstation. Bij de toegangsdeur van de stationshal zag de jongen plotseling twee mannen. Zij bedreigden het slachtoffer en eisten zijn mobiele telefoon. Hierop liepen de twee mannen via de tunnel in de richting van de wijk Dauwendaele.

Het slachtoffer raakte niet gewond. Hij heeft de politie gebeld, die tevergeefs in de wijk Dauwendaele naar de twee daders heeft gezocht. De jongen heeft donderdagmorgen aangifte gedaan van de beroving. De politie stelt een onderzoek in en zoekt getuigen.

Over dit onderwerp is een recenter artikel verschenen:
Arrestatie vanwege beroving Middelburg (13-08-2015)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren