Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 10 km

Zeven auto's beschadigd door balk op N57

Toegevoegd: 13-08-2015, 23.47 uur - Update: 14-08-2015, 15.35 uur
Eén van de beschadigde voertuigen. De stalen balk.
Eén van de beschadigde voertuigen.
© Foto: Twitter / WIS_Wilco
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Op de oprit van de N57 bij de A58 in Middelburg zijn donderdagavond diverse auto's beschadigd geraakt.

Dat gebeurde volgens een weginspecteur van Rijkswaterstaat door een stalen balk die op de rijbaan lag. In totaal raakten zeven voertuigen beschadigd. Volgens de politie reed het eerst passerende voertuig een lekke band.

Vervolgens gleed de balk, vermoedelijk een staander van een vrachtwagen, onder en langs vijf andere auto's. Bij de zevende auto vloog de balk door de voorruit. Dat gebeurde aan de bestuurderszijde. "De bestuurder heeft erg veel geluk gehad. Hij raakte niet gewond", zo stelt de politie.

Rijkswaterstaat heeft samen met de politie de weg afgezet en de balk van de rijbaan gehaald.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bassie sambuca (15-8-2015 om 20:46)
@ K...dit betreft zeker wel afgevallen/verloren lading...zelfs die platen ijs die van een vrachtwagen vallen, word gezien als afgevallen lading, heeft mij m'n vooruit eens gekost en de chauffeur een artikel 5 ;)
k (15-8-2015 om 00:24)
die laatste bestuurder had zeker geluk, moet er niet aan denken wat een hulpverlener daar te zien zou krijgen als die balk iets ongelukkiger zou zitten.@kop in het zand tuurlijk dat doet die chaffeur expres, hij heeft waarschijnlijk niet gemerkt dat hij hem verloor, het gaat hier niet om lading maar om een soort rong
Vlissinger (14-8-2015 om 18:30)
@kop in zand... steek hem maar terug. nutteloze opmerking -_- door rood rijden is ook poging tot doodslag, gebeurt dagelijks. gebeurt niks mee. dus dit zeker niet.
Vlissinger (14-8-2015 om 10:45)
Als het een balk betreft waarvan de afkomst bekend is en in dit geval waarshijnlijk met een behoorlijke hoeveelheid is opgeladen dan kan je de bestuurder vaak wel achterhalen. Ook als het geen vrachtwagen is geweest maar een pintransactie. Hopelijk geen oude balk.
kop in zand (14-8-2015 om 07:01)
dan moet de dader opgespoord worden, want al was het afgevallen lading vind ik het nog poging tot doodslag
loes (14-8-2015 om 04:42)
wie is verantwoordelijk voor de stalenbalk? bedankt harry
Cookie-instellingen beheren