Vijf auto's niet verder na controle N256

Toegevoegd: 14-08-2015, 15.14 uur

Door: Roland de Jong

COLIJNSPLAAT - Tijdens een controle op de Eerste Deltaweg (N256) ter hoogte van Colijnsplaat zijn gisteren vijf auto's ter plekke in beslag genomen en afgevoerd. Ook werden er diverse waarschuwingen uitgedeeld.

In totaal werden 's middags en 's avonds zo'n 4.200 voertuigen nagetrokken. Dat deed de politie in samenwerking met de Belastingdienst Zuid-West. In totaal werd op negen auto's beslag gelegd. In vijf gevallen moest het voertuig dus achterblijven op de controlelocatie.

Verder werd er voor ruim 1.900 euro aan openstaande schulden gepind. Nog eens 239 euro werd contant afgerekend. De politie deelde ook nog diverse boetes uit. Eén bestuurder werd berispt voor het niet handsfree bellen. Een motorrijder werd gewaarschuwd voor een onjuiste bevestiging van zijn kentekenplaat en een vrachtwagenbestuurder werd geattendeerd op zijn lading strobalen die uitstak.

Bij een auto ontbrak een klem op de trekhaak voor de bevestiging van de hulpkoppeling. Ook deze bestuurder krijgt een waarschuwing. Verder bleek een combinatie van personenauto met aanhangwagen te lang. Dit euvel werd door de bestuurder ter plaatse verholpen door de dissel in te korten.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
anoniempje (15-8-2015 om 01:08)
Jan ga er maar van uit dat het uitging van de belastingdienst, van de (R)overheid moet je niet jatten. Als de politie echt kwaad had gewild hadden ze het niet bij diverse waarschuwingen gelaten maar geschreven.
Jan (14-8-2015 om 18:46)
veel vaker doen aub
jan (14-8-2015 om 18:26)
zo jongetjes ,moesten je niet staken???