Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto uit de bocht N57 Middelburg

Toegevoegd: 15-08-2015, 19.21 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In de bocht van de afrit N57 bij de A58 in Middelburg is zaterdagavond een auto uit de bocht gevlogen en in de naastgelegen watergang terecht gekomen.

Het ongeluk gebeurde rond 18.30 uur toen de bestuurder van de auto vanuit de richting van Vlissingen de N57 op wilde rijden, richting Vrouwenpolder. Volgens de politie nam de automobilist de bocht met te hoge snelheid waardoor deze van de weg raakte. Voor zover bekend raakte er niemand gewond.

Bergingsbedrijf Kuzee kwam ter plekke en heeft de auto uit het water gehaald. Het voertuig was alleen in een waadpak te bereiken. De auto is weggesleept. Rijkswaterstaat zette tijdens de hulpverlening de N57 volledig af. Verkeer dat de N57 op wilde moest doorrijden naar Arnemuiden en daar keren.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rene (16-8-2015 om 08:05)
Hoe vaak moet het in die bocht nog fout gaan voor er iets aan gedaan wordt? Dit is al de zoveelste auto die daar uit de bocht vliegt. Die bocht "ligt" daar gewoon verkeerd.
Tom (16-8-2015 om 07:51)
Er gaat nogal eens een auto uit de bocht daar! Misschien iets mis met het wegdek?
ton (16-8-2015 om 06:43)
De hoeveelste is het nou die daar eraf gaat ? Moet er werkelijk eerst iemand verdrinken voor dat men dat daar eens gaat aanpakken.
Jac (16-8-2015 om 03:48)
Das alweer nummer zoveel. Kuzee kan zijn takelwagen er beter standaard laten staan.
Mien (16-8-2015 om 00:14)
Het wordt toch echt tijd dat er een vangrail komt in deze bocht. Dit is de zoveelste al in een korte tijd.. En automobilisten zouden beter opletten: het bord met de adviessnelheid staat er niet voor niks!
Middelburger (15-8-2015 om 22:54)
Wordt het niet tijd om al die hardrijders te dwingen om hun gaspedaal los te laten? Rij jezelf daar met de aangegeven snelheid dan zit er direct een bumperklever achterop die niet van plan was om snelheid te minderen.
Cookie-instellingen beheren