Man bewusteloos na mishandeling Renesse

Toegevoegd: 16-08-2015, 13.20 uur

Door: Roland de Jong

RENESSE - Op het Oranjehof in Renesse zijn vannacht twee groepen jongeren slaags geraakt. Daarbij is een 19-jarige jongen uit Rotterdam zwaar mishandeld.

De politie werd rond 03.40 uur opgeroepen voor de vechtpartij. Ter plekke zouden zo'n 20 jongeren op de vuist zijn gegaan. Het slachtoffer werd bewusteloos aangetroffen. Toen hij weer enigszins bij zijn positieven was, vertelde hij de agenten dat hij diverse malen tegen zijn hoofd en in zijn maagstreek is geschopt. Na behandeling door ambulancepersoneel is de man voor verdere controle meegenomen naar het ziekenhuis in Goes.

Uit getuigenverklaringen van aanwezige jongeren zijn twee 16-jarige jongens uit Oosterhout en Zierikzee naar voren gekomen als verdachte. De politie heeft de jongens kunnen aanhouden. Ze zijn overgebracht naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg. Ze zullen later vandaag worden gehoord. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan van zware mishandeling.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (17-8-2015 om 06:43)
Zo je hier weer ziet het is verstandiger om op deze tijden s,nachts niet meer lopend je te begeven,zon jongen die door twee snotneuzen van 16 jaar in elkaar werd geslagen,ik hoop dat ze binnen kort het zelfde overkomen.