Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Overval Goes was tijdens illegaal pokertoernooi

Toegevoegd: 18-08-2015, 20.33 uur
Door: Rolf de Feijter

GOES - De zeven mensen die in de nacht van zondag op maandag werden overvallen en beroofd in een woning in Goes, speelden illegaal poker. Dat meldt een woordvoerder van de politie.

De slachtoffers werden 's nachts rond 04.00 uur plotseling overvallen door vermoedelijk drie gemaskerde daders. Dit terwijl er een illegaal pokertournooi gaande was. Er werd onder andere geld ingezet bij het pokeren. De overvallers gingen er uiteindelijk met geld, sieraden en mobiele telefoons vandoor op een brommer of motor. Eén van de slachtoffers kreeg een klap op zijn hoofd.

De slachtoffers, die aangifte hebben gedaan, waren zelf ook in overtreding omdat pokeren om geld alleen is toegestaan in een erkend casino. De politie kan niet zeggen of de daders in het illegale pokercircuit moeten worden gezocht. Het onderzoek loopt nog.

Volgens een anonieme Goessenaar zouden de illegale pokeravonden in Goes en omgeving al vijf jaar aan de gang zijn en gaat er veel geld in om. Zo zouden sommigen 4000 euro neertellen. Ook zijn er volgens hem mensen die er financieel aan kapot gaan.

Zie ook:
-Woningoverval Hornikswei Goes   (17-08-2015)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
KING (31-8-2015 om 16:34)
Iedereen in Goes weet wie dit organiseert.
Vlissinger (19-8-2015 om 18:19)
Illegaal pokeren.. whahahahah waar gaat het heen met deze wereld?? straks moet ik je nog toestemming vragen voor ganzenbord! hahahaha
n (19-8-2015 om 08:56)
Al jaren word er gegokt en gespeeld in goes. Geen nieuw nieuws dus. Menig ondernemer ging en gaat er aan onderdoor, de sukkels.
gokken is voor losers (19-8-2015 om 07:07)
ik ga er van uit dat de betrokkenen vervolgd worden voor hun criminele daden.
Franky (19-8-2015 om 04:07)
Pokeren is een leuk spel als je je inzet kan missen. Ik speelde zelf ook met vrienden voor max 10 a 20 euro inleg, grootste lol en geen paniek bij verlies. Vaak gaf de winnaar zelfs nog een rondje in de kroeg, een soort van win win situatie. 4000 euro en kans dan wel wetende dat iemand financieel ten gronde kan gaan, is not done. Op zich ben ik dan ook niet tegen een verbod dat dit gereguleerd moet gaan, zeker als er zoveel geld in omgaat. In een woning pokeren om zoveel geld is vragen om problemen, Helaas heb ju nu eenmaal hufters van aasgieren die zo je zuur verdiende geld afpakken. Wil je zo graag, ga dan naar een officieel toernooi, beveiliging aanwezig en politie is op de hoogte. In ieder geval sterkte aan de benadeelde.
Whitefangh (19-8-2015 om 01:43)
't Is wat, als je zelfs in je eigen huis iets [illegaals] uitspookt, je ook niet meer veilig bent voor criminelen!
Cookie-instellingen beheren