Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Agressieve stapper mishandelt agent

Toegevoegd: 19-08-2015, 09.52 uur
Door: Rolf de Feijter

WESTKAPELLE - Een 19-jarige man uit Vlissingen heeft aan de Grindweg in Westkapelle een agent mishandeld. De verdachte was kort daarvoor buiten gezet door portiers van een horecagelegenheid.

Vervolgens zou de man enkele auto's hebben beschadigd op het aangrenzende parkeerterrein, ook zou hij een portier hebben bedreigd. De politie arriveerde woensdag rond 05.00 uur om de man aan te houden. Nadat de verdachte in de politieauto was gezet begon hij zich vervelend te gedragen. Hij trapte daarbij één van de ruiten van het voertuig in en schold de dienders de huid vol.

De man is daarop uit de auto gehaald om hem te boeien. Daarbij verzette hij zich hevig en deelde een elleboogstoot en een aantal schoppen uit aan één van de agenten. Deze raakte daarbij lichtgewond. De diender heeft aangifte gedaan van mishandeling. De verdachte is afgevoerd naar het politiebureau en vastgezet.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Goesenaar (19-8-2015 om 12:04)
Wat een verschrikkelijke loser.
Zeeuw (19-8-2015 om 10:44)
Ik mag hopen - gelet op zijn gedrag - dat hij zo aangepakt is dat hij nog een paar maanden last van pijntjes zal hebben. Niet te soft aanpakken deze loosers. Maar het probleem is dat er wel weer een advocaatje op hem af komt met een verhaal dat ieder weldenkend mens moeilijk kan geloven.
Clara (19-8-2015 om 10:17)
Laat maar een jaartje in Torentijd zitten zonder radio en tv en flink werken. Je blijft van onze dienders en andermans spullen af met je zieke geest.
Bumper: (19-8-2015 om 10:15)
even naar een stil weggetje rijden, hem eventjes ,,onder handen"nemen en daarna afleveren bij torentijd.
gitta (19-8-2015 om 10:10)
Vreemd dat ie niet eerst geboeid is voordat hij in de auto is gezet. Dat had m.i heel wat problemen voorkomen.
Cookie-instellingen beheren