Weerbericht:
Bewolkt, af en toe regen en veel wind. Morgen winterse buien
Verkeersinformatie:
18 files van totaal 86 km

Gewapende overval super Kapellebrug

Toegevoegd: 19-08-2015, 14.01 uur - Update: 19-08-2015, 14.08 uur
Door: Roland de Jong

KAPELLEBRUG - Aan het begin van de middag is in het Zeeuws-Vlaamse Kapellebrug een gewapende overval gepleegd.

Volgens de politie was het doelwit supermarkt Klimorama aan de Gentsevaart (N290). De overval werd rond 12.20 uur gepleegd door twee gemaskerde, gewapende mannen. De daders zouden gedreigd hebben met één of twee vuurwapens. Op het moment van de overval waren er geen klanten in de winkel. Geen van de aanwezige medewerkers raakte gewond.

De twee daders gingen er met een onbekend geldbedrag vandoor richting België. Volgens de politie reden ze in een kleine grijze auto van het merk Renault. Bij de zoekactie naar de daders is ook de Belgische politie betrokken. De politie raadt mensen aan zelf geen actie te ondernemen als ze denken de overvallers te zien. "De overvallers zijn gewapend. Onderneem zelf geen actie, maar bel 112!"

De recherche doet onderzoek.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren