Weerbericht:
Overwegend bewolkt en vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
Geen files

17-jarige knul rijdt rond op gestolen scooter

Toegevoegd: 20-08-2015, 10.45 uur
Door: Rolf de Feijter

TERNEUZEN - Woensdagmiddag is een 17-jarige knul uit de gemeente Terneuzen in de Roeiersgang aangehouden omdat hij op een gestolen scooter rondreed. 

Suveillerende agenten zagen de scooterrijder op het fietspad langs de Binnenvaartweg en vermoedden dat deze niet de rechtmatige eigenaar was. Toen de bestuurder in de gaten kreeg dat de agenten belangstelling voor hem hadden probeerde hij te ontkomen. Na een achtervolging werd hij in de Roeiersgang staande gehouden. 

De scooter bleek inderdaad gestolen te zijn. Bovendien had de jongen geen rijbewijs. De verdachte is meegenomen naar het bureau in Terneuzen voor verhoor en verder onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jan (20-8-2015 om 11:55)
--- Voor verder onderzoek ?? En zeker een goed gesprek en daarna mag meneer weer z'n gang gaan ?? Hoe doen we dat tegenwoordig eigenlijk allemaal ???????????? Zijn er geen ouders meer ? Zijn er geen op voeders meer ? Mag tegenwoordig maar alles ??? Een grote boete die hij zich nog jaren zal heugen !!
Mark (20-8-2015 om 11:12)
is veel tegenwoordig
Cookie-instellingen beheren