Dronken bestuurder voor vijfde keer betrapt

Toegevoegd: 20-08-2015, 13.39 uur

Door: Rolf de Feijter

RILLAND - Een 37-jarige man uit Krabbendijke is woensdagavond in de Poort voor de vijfde maal betrapt met teveel alcohol op achter het stuur.

De verdachte trok de aandacht van surveillerende agenten en deze gaven hem een stopteken. De man stapte vervolgens onvast uit zijn voertuig, had bloeddoorlopen ogen en sprak met dubbele tong. Hij werd vervolgens meegenomen naar het bureau voor een ademanalyse. Daar bleek dat hij bijna drie maal de toegestane hoeveelheid alcohol (= 795 u/gl) had genuttigd.

Zijn rijbewijs is ingevorderd. Dit document wordt samen met het proces-verbaal overgedragen aan de officier van justitie. Omdat het niet de eerste keer is dat de verdachte met teveel alcohol op heeft gereden, wordt tegen hem ook een vordering opgemaakt voor een rijvaardigheidsonderzoek.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cerebrus (21-8-2015 om 12:51)
Zo iemand moet je gewoon vastzetten. Dat is de enige manier om te voorkomen dat hij dronken gaat rijden. Bijkomend voordeel is dat hij meteen kan afkicken, want dit is duidelijk een zware alcoholist.
R (20-8-2015 om 19:34)
Bram, jij hebt gelijk.Deelden de rechters jou mening maar ook.Hij zal wel een taakstraf krijgen.20 uur op de zonnetrein rijden als chauffeur.
Kees uit Heinkenszand (20-8-2015 om 18:26)
Voor de vijfde keer betrapt? En hoeveel keren niet betrapt is de vraag. Rijbewijs innemen en ongeldig verklaren. Auto verbeurd verklaren en een flink hoge boete naar gelang de inkomsten. Aantekening van CBR dat er geen rijbewijs op zijn naam afgegeven kan worden.
glaasje op (20-8-2015 om 15:04)
Rijbewijs ingevorderd ????????????????? Hoe komt het dat zo iemand nog een rijbewijs heeft, had allang definitief ingenomen moeten zijn
W. Kruit (20-8-2015 om 14:54)
Een vordering om zijn rijvaardigheid te onderzoeken? Die druiloor heeft allang laten zien, dat hij niet geschikt is om ooit nog een motorvoertuig te besturen. Rijvaardigheidsbewijs intrekken, voordat hij iemand dood rijdt!
ronny (20-8-2015 om 14:48)
voor de vijfde keer betrapt , wanneer gaan er is een belletje rinkelen bij de politie ,politiek , gelijk na 1 keer het rijbewijs afpakken en maak van de die auto maar een klein pakketje van .