Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 8 km

Kleine brand op dak van woning Stavenisse

Toegevoegd: 20-08-2015, 13.52 uur
Door: 112 Markiezaten

STAVENISSE - Woensdagmorgen is de brandweer met meerdere voertuigen uitgerukt voor een melding van een woningbrand aan de Buurtweg te Stavenisse. Ter plaatse betrof het een kleine brand op het dak van de woning. 

Rond 11.37 uur kwam de melding binnen en werd de brandweer van Sint-Annaland met spoed ter plaatse gestuurd. Na enkele minuten werd ook de waterwagen uit Sint-Annaland en een extra tankautospuit uit Stavenisse gealarmeerd.

Ter plaatse bleek het een kleine brand te zijn op het dak van de woning naast de schoorsteen. De brandweer heeft het dak open gemaakt en de brand geblust. Over de oorzaak van de brand is niets bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren