Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
27 files van totaal 97 km

Auto op zijn kop in sloot Oud-Vossemeer

Toegevoegd: 21-08-2015, 09.38 uur - Update: 21-08-2015, 10.15 uur
Door: Rolf de Feijter

OUD-VOSSEMEER - Bij een ongeluk met een personenauto in Oud Vossemeer is vanmorgen een vrouw gewond geraakt.

Het ongeluk gebeurde omstreeks 06.35 uur op de Molendijk bij de kruising met de Mareweg. De bestuurster deed een stuurcorrectie nadat zij in de berm terecht kwam maar raakte toen met haar auto eerst een boom en kwam daarna met de auto op zijn kop in een sloot  tot stilstand aan de andere kant van de weg. Een bergingsbedrijf heeft de auto uit de sloot getakeld. Ook was een hoeveelheid benzine gelekt. Dit is opgeruimd door het waterschap.

Afgelopen jaren zijn er op de Molendijk meerdere (dodelijke) ongelukken gebeurd. Er zit een flauwe bocht in en die wordt door veel bestuurders onderschat. De dijk is door de ANWB verkozen tot gevaarlijkste weg van Zeeland. De maximumsnelheid gaat in september omlaag van 80 naar 60 kilometer per uur en onlangs zijn al meerdere waarschuwingsborden neergezet.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
dagelijkse weggebruiker (22-8-2015 om 01:08)
Als de ANWB goed zou rondkijken, zouden ze tot de conclusie komen dat er veel meer wegen veel gevaarlijker zijn dan de Molendijk. Ik heb tijdens mijn rijlessen geleerd niet te snel te rijden als je de weg niet kent. Jezelf overschatten is een valkuil !!!
Anoniem (21-8-2015 om 11:59)
Als je gewoon normaal rijdt daar, dus geen 120 waar je dus 80 mag is er niks aan de hand.
Cookie-instellingen beheren