Weerbericht:
Veel zon, zaterdag enkele graden warmer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Aardappelen in sloot bij ongeluk Poortvliet

Toegevoegd: 21-08-2015, 14.15 uur
Door: Rolf de Feijter

POORTVLIET - Bij een ongeluk tussen een tractor en een personenauto is aan het einde van de morgen iemand lichtgewond geraakt.

Het ongeluk gebeurde rond 11.25 uur op de Bartelmeetweg. In een flauwe bocht kwamen de tractor met aanhanger en de personenauto in botsing met elkaar. De aanhanger van de tractor die was gevuld met aardappelen kantelde en kwam dwars over een sloot te hangen.

Volgens de politie werd een inzittende van de personenauto met lichte verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Beide voertuigen raakten beschadigd.
 


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Catootje (23-8-2015 om 00:15)
Momenteel is het hopeloos met de tractors op het eiland! heel veel jonge mannetjes op van die grote apparaten met behoorlijke ladingen achter zich, niet opletten want de telefoon of de omgeving is veel interessanter om naar te kijken i.p.v. naar de weg, vorige week kwam dus zo een gevaarte recht op mij af omdat zo een jong ding niet op zat te letten, en vanmorgen had ik er eentje voor mij die stuiterde zo hard over de weg dat hij slingerde, meerdere keren in de berm kwam en weer moest corrigeren en gezien de foto van dit ongeval stond de personenauto praktisch in de tuin van die mensen die daar wonen, gezien mijn bevindingen hierboven, ga ik ervan uit dat er toch met de tractor een verkeerde inschatting is gemaakt of te wild gereden is....
hansi (22-8-2015 om 18:06)
Tja, Ik ben groot en hij is klein. Ik ga niet stoppen om hem te laten passeren, maar rijdt gewoon door met alle gevolgen van dien. Als ik constateer hoe hard dergelijke gevaartes door ons dorp scheuren, is het ook niet verwonderlijk dat er ongelukken gebeuren. Ook een rotonde kun je trouwens met te grote snelheid nemen. Vrachtautochauffeurs hebben allerlei papieren, certificaten en opleidingen nodig om met een grote combinatie te mogen rijden. Voor dit soort combinaties geldt dat zeker niet.
wim (22-8-2015 om 07:20)
Dan moet er een toch op verkeerde weg helft gereden hebben om in botsing te komen na de bocht