Celstraf aanvallen tante met stroomstootwapen

Toegevoegd: 21-08-2015, 14.48 uur

Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - De 32-jarige J. van de K. uit Wolphaartsdijk die begin februari in Goes probeerde zijn tante beroven is vrijdag door de rechtbank in Middelbrug veroordeeld tot vier jaar cel plus nog eens zestien maanden van een eerde vonnis. Ook moet hij zijn tante 764 euro schadevergoeding betalen. Het vonnis is overeenkomstig de eis van de officier van justitie.

Van de K., verdacht zijn tante ervan dat zij een deel van zijn vaders erfenis had achtergehouden en wilde die bij haar gaan halen. Hij wachtte zijn tante op in een serviceflat in Goes en toen hij haar zag liep hij op haar af en werkte hij haar tegen de grond. Hij schopte haar, eiste geld en bewerkte haar met een stroomstootwapen. Nog dezelfde dag meldde hij zich bij de politie en verdween hij achter de tralies.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750